Forum: WHALER
  ContinuousWave
  Whaler
  Moderated Discussion Areas
  ContinuousWave: Small Boat Electrical
  '94 Rage 15 - Missing Component?

Post New Topic  Post Reply
search | FAQ | profile | register | author help

Author Topic:   '94 Rage 15 - Missing Component?
flj50 posted 09-06-2005 10:36 PM ET (US)   Profile for flj50   Send Email to flj50  
On the port side of my engine compartment, there are mounting screw holes and an imprint of a "box" in the sound insulation. There is an electrical lead that comes from the factory wiring harness that is hanging right where that missing "box" was located. Does anyone have an idea of what was once there? I assume that it was something from the factory because of the lead from the wrapped factory harness.
Thanks!
Larry posted 09-07-2005 09:48 AM ET (US)     Profile for Larry  Send Email to Larry     
It sounds like the imprint is from a raw water stainer. There is a lead (I think black) that comes off the wire harness neat the front port side that is not used. If you have a stainer someone may have moved it,if not you should add one asap.
flj50 posted 09-07-2005 05:31 PM ET (US)     Profile for flj50  Send Email to flj50     
Thanks for the reply, Larry. There is a strainer, but it is on the starboard side mounted about even with the top of the engine. I wonder what that "extra" lead wire was intended for?

Post New Topic  Post Reply
Hop to:


Contact Us | RETURN to ContinuousWave Top Page

Powered by: Ultimate Bulletin Board, Freeware Version 2000
Purchase our Licensed Version- which adds many more features!
© Infopop Corporation (formerly Madrona Park, Inc.), 1998 - 2000.