Forum: WHALER
  ContinuousWave
  Whaler
  Moderated Discussion Areas
  ContinuousWave: Small Boat Electrical
  Lowrance LMS-334c model

Post New Topic  Post Reply
search | FAQ | profile | register | author help

Author Topic:   Lowrance LMS-334c model
taylornm25 posted 07-01-2007 02:06 PM ET (US)   Profile for taylornm25   Send Email to taylornm25  
I get a Lowrance about a year ago and we have been having a hard time with it. we are not able to use the page screen it does not work for some reason. We looked in the book and it does not say how to restart the unit. I was just wondering if anyone knows how to restart the Lowrance LMS-334c? Any help would be great!
Texel Tom posted 07-02-2007 05:06 AM ET (US)     Profile for Texel Tom  Send Email to Texel Tom     
Soft reset (does not delete GPS data) - Turn off unit, press & hold PAGES button, press & hold POWER button.

Hard reset (deletes stored GOS data such as trails and waypoints) - Turn off unit, press & hold ZIN & ZOUT together, press & hold POWER button.

TT.

David1877 posted 07-03-2007 06:03 PM ET (US)     Profile for David1877  Send Email to David1877     
does not sound healthy. I have a 337c. There is a means to reset to factory default.

I think you should contact Lawrance.

blastoff14 posted 07-04-2007 02:05 PM ET (US)     Profile for blastoff14  Send Email to blastoff14     
I had a locked up Eagle UltranavII from the 1998, it quit last week. My daughter locked it up by continually pressing buttons to find time. It would start to a blue screen checkerboard beep and go blank. Pressing any button would beep once with a blank screen. Then there was no sound as other buttons were pressed after that. There was a click as the off bottom was pushed. I was looking for a new unit.

I just cold started it by pressing and holding clear then start!! Thanks for the ideas about resetting it!!!

wwbach posted 07-09-2007 11:22 PM ET (US)     Profile for wwbach  Send Email to wwbach     
taylornm25, I have the same unit and had the same problem this weekend. I did a hard reset as described by TT and it cleared the problem. I'd try the soft reset first if I had to do it again though... -- Bud

Post New Topic  Post Reply
Hop to:


Contact Us | RETURN to ContinuousWave Top Page

Powered by: Ultimate Bulletin Board, Freeware Version 2000
Purchase our Licensed Version- which adds many more features!
© Infopop Corporation (formerly Madrona Park, Inc.), 1998 - 2000.