Forum: WHALER
  ContinuousWave
  Whaler
  Moderated Discussion Areas
  ContinuousWave: Small Boat Electrical
  LMS 337c loosing map

Post New Topic  Post Reply
search | FAQ | profile | register | author help

Author Topic:   LMS 337c loosing map
Nauti Tauk posted 09-02-2007 08:17 PM ET (US)   Profile for Nauti Tauk   Send Email to Nauti Tauk  
I have a Lowrance LMS337c on our 170 and it has gremlins. When turned on at the start of an outing the map comes up with just an undetailed straight line outline for the navigation chart. No depth contours landmarks ect.By opening the nav. chip door and removing then reinstalling the chip,with the unit on,it comes back up just fine with full detail and performs fine for the rest of the trip. Next time out....same thing. All other functions work flawlessly,GPS,sonar. Have called Lowrance twice but wasn't able to remedy the situation over the phone. The problem is the same with another chipset installed as well. Anyone have similar difficulty with their units? Thanks.
montauk steve posted 09-04-2007 02:45 PM ET (US)     Profile for montauk steve  Send Email to montauk steve     
What map chip do you have??

I have navionics and I had to designate the GPS on where to read the data from.

i dont know if that helps.

-steve

Marsh posted 09-07-2007 09:29 PM ET (US)     Profile for Marsh  Send Email to Marsh     
I have the same unit, but never a problem of any kind.

Marsh

Post New Topic  Post Reply
Hop to:


Contact Us | RETURN to ContinuousWave Top Page

Powered by: Ultimate Bulletin Board, Freeware Version 2000
Purchase our Licensed Version- which adds many more features!
© Infopop Corporation (formerly Madrona Park, Inc.), 1998 - 2000.