Forum: WHALER
  ContinuousWave
  Whaler
  Moderated Discussion Areas
  ContinuousWave: Post-Classic Whalers
  210 Ventura Instrument LightingSwitch Illumination

Post New Topic  Post Reply
search | FAQ | profile | register | author help

Author Topic:   210 Ventura Instrument LightingSwitch Illumination
mattrix posted 04-15-2008 10:51 AM ET (US)   Profile for mattrix   Send Email to mattrix  
BWP or Tombro or anyone else :)

My gauges stop lighting up, is it a simple wireing problem? I put in a new stereo system and now my gauges are not illuminated although they still work.

Also the helm switches some of the little red lights do not come on, can they be replaced or do I have to buy a whole new switch?

Thanks guys!

bluewaterpirate posted 04-15-2008 10:55 AM ET (US)     Profile for bluewaterpirate  Send Email to bluewaterpirate     
Did you connect the stereo to an exixting switch or to a fuse buss?
tombro posted 04-17-2008 06:49 AM ET (US)     Profile for tombro  Send Email to tombro     
Sorry, mine work fine. Follow BWPs advice.
mattrix posted 04-17-2008 08:47 AM ET (US)     Profile for mattrix  Send Email to mattrix     
I put in a new inline 50 amp fuse coming out of the battery to the Amplifier, I think that a wire simply came loose form the instrument panel... I just can't seem to find it. Do the guage lights come on all the time or does the NAV light switch or ACC switch normally light them up?
mattrix posted 04-17-2008 09:44 AM ET (US)     Profile for mattrix  Send Email to mattrix     
I figured it out - don't laugh... it was not even broken, on my smart gauge there is a little button with a light bulb on it, you have to push it to turn all the gauge lights on. DOH!

Post New Topic  Post Reply
Hop to:


Contact Us | RETURN to ContinuousWave Top Page

Powered by: Ultimate Bulletin Board, Freeware Version 2000
Purchase our Licensed Version- which adds many more features!
© Infopop Corporation (formerly Madrona Park, Inc.), 1998 - 2000.